SolVerde

                    

                        

                                 

 

SolVerde is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2013 is opgericht, eerst onder de naam Solar Energy Roof. De naam SolVerde (Spaans voor ‘groene zon’) voeren wij vanaf medio juni 2018 en vinden wij beter passen bij ons bedrijf. We denken ook dat de naam makkelijker wordt onthouden.

Vanwege onze passie voor duurzaamheid wilden wij ons ‘groene denken’ omzetten naar ‘groen doen’. Dat betekent dat wij daadwerkelijk een bijdrage willen leveren aan de ‘vergroening’ van Nederland door diverse duurzame energieproducten aan te bieden. Daarvan zijn zonnepanelen en LED-verlichting bekende voorbeelden.

Om de aanschaf van onze producten voor u als klant zo aantrekkelijk mogelijk te maken werken wij samen met meerdere gerenommeerde partijen, zodat we altijd tegen scherpe prijzen kunnen inkopen. Daardoor, en mede door een reële marge en lage overhead kosten, kunnen we u tegen zeer scherpe prijzen onze producten aanbieden.

Wij hebben gedurende onze loopbaan onze sporen verdiend in de commerciële dienstverlening en we hebben in de loop der tijd een behoorlijke kennis van groene energie producten opgedaan. Deze combinatie van adviesvaardigheden en kennis van de producten stelt ons in staat om een goede gesprekspartner te zijn voor u als klant. Ook onze adviseurs hebben deze combinatie van prima adviesvaardigheden en technische kennis over onze producten. Zij kunnen daardoor in voor iedereen begrijpelijke taal hun kennis overdragen en u helder en duidelijk adviseren over onze producten.

 

Hartelijke groeten,

Debbie Tjon Affo, Oprichter

Walter Slotboom, Directeur-Eigenaar

 

Wij werken optioneel met de betaalmethode BuyRely van ING Bank.                                                                                                                    

 

SolVerde is sponsor van:

 

SolVerde is partner van:

RIJEC_logo